Det du lurer på om politiattest

Politiattest.com

Hvordan søke om politiattest?

For å få politiattest kan du levere søknad elektronisk via denne linken: https://attest.politi.no/. For å komme inn på denne siden må du identifisere deg med MinID, BankID, Buypass eller Commfides.

Dersom du er under 18 år eller av andre grunner ikke kan eller ønsker å søke elektronisk så kan du søke på papir. Se mer informasjon om dette på skjema.org. Søknad på papir sendes til: Politiets enhet for vandelskontroll og politiattester, Pb 113, 9951 Vardø.

Husk at i de fleste tilfeller trenger du en skriftlig bekreftelse fra den parten som ber om politiattest fra deg som skal legges med sdom vedlegg til din søknad. Du kan sjekke vår artikkel om godkjente formål til politiattest hvor det fremgår i tabellens høyre felt om du trenger bekreftelse i forbindelse med de forskjellige behovene og formålene med politiattesten.

Dersom du har spørsmål om politiattester kan du ringe Politiets enhet for vandelskontroll og politiattester på tlf 78 98 93 60. Du kan eventuelt prøve å ringe politiets hovednummer som er 02800 eller oppsøke ditt lokale politikammer eller lensmannskontor.

 

Copyright. All Rights Reserved.